شاید بعد از فهمیدن درآمدهای اینفلوئنسرها شما هم راغب شوید تا اینفلونسر شوید. آیا فکر می کنید اینفلوئنسر شدن سخت است؟ و یا کسب درآمد امکان پذیر نیست؟ جواب این سوال ها نه خیر است. بلکه شما هم به راحتی و با کمترین هزینه می توانید اینفلونسر شوید. تنها چیزی که نیاز دارید کمی خلاقیت و یک گوشی هوشمند و اینترنت است. در این مقاله طرز تهیه اینفلوئنسر را براتون گردآوری کردیم. 😃
قبل از اینکه نحوه اینفلونسر شدن رو توضیح بدیم به معنی اینفلوئنسر می پردازیم. به زبان خیلی ساده، اینفلوئنسر به فردی گفته می شود که مردم او را می شناسند، دوستش داشته باشند و تحت تاثیر حرف هایش باشند. اینکه شما بخواهید یه عده رو جذب خودتون کنید به میزان توانایی شما و موضوعی که در موردش میخواهید محتوا تولید کنید بستگی دارد. قبل از شروع باید به یک مورد توجه کنید که در ادامه راهکارهایی رو گردآوری کردیم.
انتخاب زمینه فعالیت یکی از مهمترین موارد قبل از اینفلوئنسر شدن هست. اینکه شما به کدام سبک علاقه دارید را باید خودتان انتخاب کنید. البته از آنجایی که میزان علاقۀ افراد به محتوای ویدئویی بیشتر شده است، افرادی که در آپارات یا یوتیوب فعالیت میکنند هم مورد توجه قرار گرفتهاند. در ادامه اینفلوئنسرها را بر اساس نوع محتوایی که تولید میکنند بررسی میکنیم.
بعد از انتخاب زمینه و بستر اینترنتی مناسب شما می بایست نوع محتوای خود را نیز مشخص کنین با فرض اینکه شما شبکه اجتماعی پرطرفدار اینستاگرام را انتخاب کرده اید حال نوبت این است تا شروع به محتواسازی کنین. انتخاب نوع محتوا می تواند براساس زمینه شغلی (عکاسی، آرایشگری، آشپزی و ...) باشد و یا شما تمایل داشته باشید به صورت لایف استایل یعنی انتشار محتوا از روزمرگی های خود را انتخاب کنید. فرقی ندارد که کدام سبک را انتخاب کنین فقط کافیست محتوای خلاقی رو تولید کنید.
تا به حال به این موضوع فکر کردین که درآمد اینفلوئنسرها چقدر است؟ اینفلوئنسر ها به دلیل تاثیرگذاری زیاد بر روی مخاطبانشان درآمد زیادی کسب می کنند. و در ازای دریافت هزینه برندهای مختلف را به فالوورهایشان معرفی می کنند. چندین دهه پیش شاید کسی باور نمیکرد که میشود با بلاگری، خنداندن مردم، آشپزی، سفر و ... به درآمد میلیاردی رسید. اما الان میبینیم که اینفلوئنسرهایی با فالوورهای میلیونی هستند که از یک تاجر بینالمللی درآمدشان بیشتر است. مثلا باور میکنید که درآمد کریستیانو رونالدو از اینستاگرام خیلی بیشتر از درآمد فوتبال است! قدرت شبکه های اجتماعی را دست کم نگیرید. خب از قدرتمندی اینستاگرام که بگذریم، میخواهیم بدانیم که درآمد اینفلوئنسرها چقدر است. درآمدشان اکثرشان از تبلیغات است.
هزینه تبلیغات هر اینفلوئنسر با توجه نوع پیج، تعداد فالوور و مقدار اینگیجمنت پیج متفاوت است. میتوانید از طریق سایت های مختلف هزینه ی تبلیغاتی اینفلوئنسرها را مشاهده کنید. هر چه فالوور و اینگجیمنت بالاتر باشد هزینه تبلیغات بیشتر است. مثلاً واینرهایی هستند که با فالوورهای میلیونی برای هر استوری 20 تا 30 میلیون دریافت میکنند.
خب حالا اگر هوای اینفلوئنسر شدن به سرتان زده و با این هدف وارد مقاله شدید، برویم ببنیم چطور باید یک اینفلوئنسر شویم.
شاید با بررسی اینفلوئنسرها و درآمدهایشان، به سرتان زده که اینفلوئنسر شوید. چرا که نه؟ اما باید بگویم که به این آسانیها هم نیست. در اینجا بهطور خلاصه به شما میگویم که راهش چیست:
گوشی ا بردارید و محتوا تولید کنید. همچنین هرگز فراموش نکنین برای رسید به هدف باید تداوم و پشتکار اشته باشید. شما میتوانید برای تولید محتوای حرفه ای با تیم منالینک در ارتباط باشید.
احتمالاً حالا دیگر میتوانید حدس بزنید که اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟
«وقتی برای بالا بردن میزان آگاهی برند، ایجاد ترافیک و رساندن پیام برندتان به مخاطب، از افراد تأثیر گذار استفاده کنید، اینفلوئنسر مارکتینگ انجام دادهاید.»
این دسته از اینفلوئنسرها معمولاً بیش از 1 میلیون فالوئر دارند. افرادی که در این دسته قرار میگیرند، یا سلبریتیهایی هستند (بازیگر، خواننده، ورزشکار، مجری و ...) که عموماً شهرت خود را در دنیای آفلاین بدست آوردهاند و یا افرادی هستند که به وسیلۀ فعالیت خود در دنیای آنلاین و فعالیتهای اجتماعی مشهور شدهاند.
این افراد معمولاً با برندهای بزرگ و معروف کار میکنند و به ازای معرفی شما در یک پست مبلغ هنگفتی را دریافت میکنند. آنها برای همکاری با برندها بسیار محتاطانه عمل میکنند و به هر کسی «بله» نمیگویند. برای ارتباط با آنها باید با مدیر برنامه شان تماس بگیرید و مراحل مختلف پروژه را با او پیش ببرید.
اگر یک قدم که از مگا اینفلوئنسرها فاصله بگیریم با این دسته از افراد تأثیرگذار روبرو میشویم. ماکرواینفلوئنسرها حدوداً بین 100.000 تا 1 میلیون مخاطب دارند و دسترسی به آنها بسیار آسانتر از دستۀ قبلی است.
افرادی مثل سلبریتیهای درجه-2 یا افراد متخصصی که تعداد فالوئرهایشان تا یک میلیون است، در این دستهبندی قرار میگیرند. ماکرو اینفلوئنسرها هم محبوباند و هم تعداشان از دستۀ قبلی بیشتر است؛ در نتیجه در کمپینهای اینفلوئنسر مارکتینگ، بازدهی بالایی برای برندتان دارند.
بعضی از افراد، به لطف خرید فالوئرهای تقلبی ممکن است در این دستهبندی قرار بگیرند. پس لطفاً علاوه بر تعداد فالوئر، میزان تعامل (Engagement Rate) پیج اینفلوئنسر را هم چک کنید. پیشنهاد میدهیم، هندوانه را به شرط چاقو بخرید! یعنی خودتان برای مدتی او را دنبال کنید و اگر مطمئن بودید با او همکاری کنید.
میکرو اینفلوئنسرها کمی تخصصیتر کار میکنند و مخاطبهای محدودتری هم دارند. تعداد دنبال کنندههایشان بین 1000 تا 100.000 است، اما ما یادگرفتیم برای اینفلوئنسر مارکتینگ باید فراتر از تعداد فالوئر برویم و به نحوۀ ارتباط و تعامل بین او و مخاطبهایش هم نگاه کنیم.
تعداد محدود فالوئرهای این دسته به خاطر تخصصی بودن زمینۀ فعالیتشان است که اتفاقاً ارتباط خیلی نزدیکی هم با آنها دارند و تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند این ارتباط خدشه دار شود. بعضی از میکرواینفلوئنسرها ممکن است شما را به صورت رایگان هم معرفی کنند، اما بعضی دیگر هم در ازای مبلغ مشخصی این کار را میکنند. نکته اینجاست که اگر برند شما ربطی به مخاطبهای آنها نداشته باشد، صرف نظر از پولی که حاضرید بپردازید، برای شما تبلیغ نخواهندکرد.
میخواهم شما را با نسل جدید کشف شده از اینفلوئنسرها آشنا کنم. این دسته از افراد تقریباً بین 1000 تا 10.000 فالوئر دارند، اما بین همین تعداد کم، حرفشان به شدت برش دارد. این افراد برای معرفی شما مبلغ زیادی نمیگیرند، پس میتوانید در عین حال با صدها نانو اینفلوئنسر کار کنید و مخاطبهای بیشتری را مورد هدف قرار دهید.